Kategoriat
Yleinen

Sami Lukkarinen

OSTETAAN SAMI LUKKARISEN TEOKSIA

Sami Lukkarinen (1976-) Kuvataiteilija

041 473 8034 / info@ostetaanmyydaan.fi

Sami Lukkarinen (s. 1976 Jyväskylä) on suomalainen kuvataiteilija. Hänet tunnetaan erityisesti niin kutsutuista pikselimaalauksista. Niissä Lukkarinen on käyttänyt lähtökohtanaan Internetistä löydettyjä kuvia, jotka hän on kuvankäsittelyllä pikselöinyt ja tämän jälkeen maalannut taulut öljyväreillä. Hänen teoksiaan on ollut esillä muun muassa Suomessa, Yhdysvalloissa, Norjassa ja Saksassa.

Lukkarisen teokset ovat käsitelleet muun muassa arkkitehtuuria, roskapostia ja yhteisöpalveluissa olevia henkilöiden omakuvia.

Lukkarista askarruttaa digitaalisen ja maalatun kuvan suhde. Pikselöinti antaa hänelle etäisyyttä lähtökohdaksi valittuun kuvaan, ja se on myös välitila, jossa kaksi toisilleen vastakkaista esittämisen tapaa voi kohdata.

Sami Lukkarinen opiskeli Kuvataideakatemiassa vuosina 1996–2001. Hänen teoksiaan on useiden museoiden ja säätiöiden kokoelmissa, ja yksityisnäyttelyiden lisäksi hän on ollut mukana monissa ryhmänäyttelyissä niin koti- kuin ulkomailla. Lukkarinen on ensimmäinen suomalainen taiteilija, jonka teos on päässyt mukaan Absolut Vodkan Absolut Art -kokoelmaan.

Soita ja sovi ilmainen arviointikäynti!
Sähköpostitse hinta-arvio kahden tunnin sisällä!
Ripeä nouto, välitön maksu!

käteisenä tai tilisiirtona!

Haluatko vastauksen välittömästi?

Lähetä kuvat kätevästi WhatsAppin välityksellä.