Kategoriat
Yleinen

Elisa Heinonen

OSTETAAN ELISA HEINOSEN TEOKSIA

Elisa Heinonen (1944-) Taidemaalari

041 473 8034 / info@ostetaanmyydaan.fi

Elisa Heinonen-Lanki (s. 2. kesäkuuta 1944 Viipuri) on suomalainen taidemaalari ja kuvataiteilija. Hän asuu Kotkassa ja tunnetaan taiteilijanimellä Elisa Heinonen. Varsinaisilta etunimiltään hän on Ruuth Elisabet. Hänen isänsä oli muuntoaseman päivystäjä Valtter Heinonen ja äitinsä parturi Sylvi o.s. Liukkonen. Elisa Heinosella on kaksi tytärtä.

Elisa Heinosen taiteessa on nähtävissä hallittua kolorismia ja moniaistisuutta. Hänen taulujensa aiheet vaihtelevat kotiseudun ominaispiirteistä aina Välimeren kulttuurin lähteisiin ja Pyhän maan tapahtumiin. Elisa Heinonen maalaa akryyliväreillä. Hän käyttää töissään ohuita värikerroksia esimerkiksi veden pinnan maalaamiseen, mutta maalaa myös syviä voimakkaita pintoja. Tauluissa näkyy usein luonnon muutoksen hetket, kun jotakin on tulossa.

Elisa Heinonen opiskeli Suomen Taideakatemian koulussa vuosina 1965-1969 ja hän debytoi Kouvolassa vuonna 1965. Elisa Heinonen on osallistunut yli sataan ryhmänäyttelyyn. Yksityisnäyttelyitäkin hänellä on ollut monia kymmeniä. Ulkomailla Elisa Heinosen taidetta on ollut nähtävillä Pariisissa, Portossa, Bellagiossa, Harbinissa Kiinassa, Firenzessä, Soulissa, Pietarissa, Bielefeldissä, Lontoossa, Tukholmassa, Genevessä, Torunissa, Hagenissa ja Varsovassa. Elisa Heinosen taidetta on nähtävillä mm. Savonlinnan, Kouvolan ja Hämeenlinnan taidemuseossa.

Soita ja sovi ilmainen arviointikäynti!
Sähköpostitse hinta-arvio kahden tunnin sisällä!
Ripeä nouto, välitön maksu!

käteisenä tai tilisiirtona!

Haluatko vastauksen välittömästi?

Lähetä kuvat kätevästi WhatsAppin välityksellä.