Ostetaan designer vintage laukkuja


ostetaan designer vintage laukkuja

Ostetaan designer vintage laukkuja

 

Ostamme designer laukkuja, käsilaukkuja & matkalaukkuja

Bulgari |Chanel | Hermes | Mulberry | Chloé | Louis Vuitton | Dior | Balmain | Versace | Céline

 

Balmain on ranskalainen muotitalo, jonka perusti Pierre Balmain

Bulgari on italialainen koruja ja ylellisyystavaroita valmistava brändi, jonka tuotelinjaan kuuluu mm. koruja, kelloja, tuoksuja, tarvikkeita, ja hotelleja.

Céline on ranskalainen ylellisyystavaroita valmistava brändi, jonka perusti vuonna 1945 Céline Vipiana.

Chanel on laaja ranskalainen muotitalo. Sen perusti 1900-luvun alussa Gabrielle ”Coco” Chanel. Chanel oli ensimmäinen muotitalo, joka suunnitteli naisille vapaampia, korsetittomia asuja ja pyrki yksinkertaistamaan ja käytännöllistämään naistenvaatteita. Jotkut pitävätkin Chanelia modernien naistenvaatteiden keksijänä. Chanel tunnetaan myös ”pikkumustan” suunnittelemisesta, klassisista jakkupuvuistaan ja laukuistaan sekä parfyymeistaan, joista kuuluisin on Chanel No. 5.

Chloé on ranskalainen prêt-à-porter-muotitalo, jonka perusti ranskalais- egyptiläinen Gaby Aghion Pariisissa Ranskassa 1950-luvun alkupuolella.

Christian Dior  oli ranskalainen muotisuunnittelija. Hän avasi omaa nimeään kantavan muotitalonsa 1946 Pariisissa, tekstiilitehtailija Marcel Boussacin avustuksella.

Hermès on vuonna 1837 perustettu ranskalainen luksustuotteiden suunnittelija, valmistaja ja markkinoija. Liike aloitti satulakauppana. Yhtiö on erikoistunut nahkatuotteisiin, asusteisiin ja parfyymeihin. Yhtiön tunnistaa hevoskärrylogosta. Hermès-tuotteita myydään vain Hermès-myymälöissä sekä virallisessa verkkokaupassa. Yhtiö tunnetaan hinnakkaista luksustuotteistaan, esimerkiksi kuuluisasta Birkin-käsilaukusta. Hermès on saavuttanut mainetta myös laajoilla, muutaman kerran vuodessa vaihtuvilla solmiomallistoillaan.

Louis Vuitton Malletier eli Louis Vuitton on vuonna 1854 perustettu ranskalainen muotialan yritys. Se on saanut nimensä perustajansa Louis Vuittonin (1821–1892) mukaan. Vuitton oli ranskalainen laukkusuunnittelija, joka loi maineensa 23-vuotiaana valmistamalla ensimmäisenä ilmatiiviitä, kevyitä ja pinottavia tasakantisia matka-arkkuja yläluokalle Pariisissa.

Mulberry on vuonna 1971 perustettu englantilainen muoti yritys, joka kansainvälisesti tunnettu nahkatavaroiden, erityisesti naisten käsilaukuista.

Versace on italialainen vuonna 1978 perustettu muotitalo, joka tunnetaan rohkeasta ja loisteliaasta tyylistään. Siksi Versace onkin kuuluisuuksien suosiossa. Muotitalon perustaja ja pääsuunnittelija oli Gianni Versace, jonka ennenaikaisen kuoleman jälkeen hänen nuorempi sisarensa Donatella Versace otti hänen paikkansa.

Toimialue: koko Suomi

Ottamalla yhteyttä puhelimitse pääsemme mahdollisesti arvioimaan/ostamaan laukkunne jo samana päivänä.

Yhteydenotot:

ma – la 9.00 – 20.00

sunnuntaisin & pyhäpäivinä 10.00 – 18.00

gsm. 040 58 67 989 / info@ostetaanmyydaan.fi